Complete website laten maken

Is jouw huidige website wel aan een opfrisbeurt toe of wil je een volledig nieuwe website? Dan zit je hier goed. We bouwen, optimaliseren en geven je advies.

Home banner element4 | Kasun Media

Jouw website door Kasun Media

Een website dient een goede mix van informatie en actie te zijn. Wij zetten onze kennis in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen. Doormiddel van een logische structuur en aantrekkelijk UX design zorgen we er bijvoorbeeld voor dat bezoekers met een minimaal aantal clicks (muisklikken) bij de informatie of actie uitkomen waar ze naar op zoek zijn.

Snel, veilig en stabiel

Wij zorgen er samen met jou voor dat je het maximale uit het internet haalt. Met bewezen resultaten, ruime ervaring en passie voor het vak, zorgen wij voor een website waar je iets aan hebt.

Door op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van internet marketing, Google, en design zorgen we voor oplossingen die vooruitlopen op de Nederlandse markt. 

Brainstormsessie

We beginnen altijd aan een brainstormsessie om te kijken waar de kracht van jou merk ligt.

Brand identiteit

Wij zorgen ervoor dat er herkenning en erkenning ontstaat voor jouw merk.

UI/UX Design

Jouw website wordt mobiel-vriendelijk geleverd en is compatibel voor ieder device!

Vindbaarheid

Wees verzekerd van een groot organisch bereik door je SEO optimaal in te zetten.

Hurry up! Neem vandaag nog contact met ons op
om jouw website deze maand online te zien.

Waar zijn we goed in?

UI/UX Design
0%
Creativiteit
0%
Communicatie
0%
Online Vindbaarheid
0%

Jouw website binnen
no-time online

Jouw complete website. Een all-in-one service pakket door ons opgeleverd. Een logische mix van informatie en actie, waarin gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Vanaf een doelgroep analyse tot aan het complete ontwerp. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en kijken samen hoe we jouw bedrijf online neer kunnen zetten. Ben jij er klaar voor?

Doel Georiënteerd

We maken een plan van aanpak, waar je wensen en eisen in naar voren komen.

Professioneel

Pas wanneer het project volledig naar wens is, leveren we het op.

Maar hoe gaan we
precies te werk?

Brainstorm Sessie

We beginnen natuurlijk altijd met een kopje koffie! Samen gaan we in gesprek en kijken we naar de wensen en de mogelijkheden in de markt. We schetsen wat ideeën uit en brainstormen verder over het idee.

Planning & Implementatie

Dit is het moment dat wij echt knallen! Van een ruwe schets maken we een definitief ontwerp en krijgen we een goede impressie van de content. Puntjes worden op de i gezet en we zijn klaar om de revisie rondes in te gaan.

Oplevering & Revisie

Wanneer het traject is afgerond presenteren we het project. Hierna gaan we de revisies in. Het kan zijn dat het in een keer raak is, maar het kan ook zijn dat er nog een aantal punten zijn die je anders ziet. Pas wanneer het project volledig naar wens is leveren wij het op.

Side banner | Kasun Media
Home element3 banner | Kasun Media
Arno Kamminga Testimonial

“Super blij met mijn eigen website! Super bedankt voor de snelle en soepele oplevering.”

Arno Kamminga

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus tempus consectetur mi nec hendrerit. Integer id est massa.”

Naam Achternaam

www.voorbeeld.com

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus tempus consectetur mi nec hendrerit. Integer id est massa.”

Naam Achternaam

www.voorbeeld.com

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

*Schrijf je in voor maandelijkse updates!

© 2021 | Kasun Media