Meer over ons

Kasun Media

Home banner element | Kasun Media

Sinds 2016

Kennis van online marketing, webdevelopment en design zorgt ervoor dat er vanuit alle oogpunten naar het project gekeken wordt. Dit zorgt voor strategische en creatieve oplossingen.

“Communication = key”
We hechten veel waarde aan communicatie en houden graag de lijntjes kort. Zo zijn projecten sneller klaar en leren we elkaar beter kennen in de tussentijd!

0
Afgeronde projecten
0
Blije klanten
0 +
Kopjes koffie
0
Jaar ervaring

Maar hoe gaan we
precies te werk?

Brainstorm Sessie

We beginnen natuurlijk altijd met een kopje koffie! Samen gaan we in gesprek en kijken we naar de wensen en de mogelijkheden in de markt. We schetsen wat ideeën uit en brainstormen verder over het idee.

Planning & Implementatie

Dit is het moment dat wij echt knallen! Van een ruwe schets maken we een definitief ontwerp en krijgen we een goede impressie van de content. Puntjes worden op de i gezet en we zijn klaar om de revisie rondes in te gaan.

Oplevering & Revisie

Wanneer het traject is afgerond presenteren we het project. Hierna gaan we de revisies in. Het kan zijn dat het in een keer raak is, maar het kan ook zijn dat er nog een aantal punten zijn die je anders ziet. Pas wanneer het project volledig naar wens is leveren wij het op.

Side banner | Kasun Media
Home element3 banner | Kasun Media

Contact

De beller is sneller!

+31 6 52 855 922

Email

info@kasunmedia.nl

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

*Schrijf je in voor maandelijkse updates!

© 2021 | Kasun Media