Met trots gepresenteerd!

Ons laatste project

Complete website kiranbadloe.com

Kiran Badloe is een Nederlandse windsurfer. Op de Olympische Spelen in Tokyo 2020 werd hij Olympisch kampioen in de RS:X windsurf klasse. 

Kasun Media heeft zijn gehele website mogen ontwerpen in een strakke moderne stijl. Het doel van de website is om elke bezoeker kennis te laten maken met Kiran. Daarbij is een belangrijke factor dat de website makkelijk te navigeren is en dat er een zoekfunctie ter beschikking is. 

Ontdek meer

Website & SEO Optimalisatie ZP Zaken

Voor verzekeringsbedrijf ZP Zaken hebben wij een frisse en moderne huisstijl en website mogen ontwerpen. De huidige website van ZP Zaken voldeed niet aan de wensen dat het bedrijf voor ogen had. 

Het doel is dat de klanten van ZP Zaken makkelijk door de website heen kunnen om producten te vinden, waarbij altijd duidelijk te zien is waar en wanneer er contact met medewerkers kan worden opgenomen. Gemak, comfort en flexibiliteit. De drie waardes die door de hele website de boventoon voeren.

Ontdek meer

Website & Logo design voor ArnoKamminga.com

Voor de Nederlandse zwemmer Arno Kamminga heeft Kasun Media de gehele website mogen verzorgen. Een strakke en moderne vormgeving en een makkelijk navigeerbare website waren een must. Daarbij stonden de kleuren rood en blauw centraal.

We hebben een website opgeleverd dat makkelijk te navigeren is en waarbij de bezoeker direct kennis maakt met de zwemmer en zijn prestaties.

Bekijk meer

De uitblinkers van Kasun Media. Projecten waar we trots op zijn.

Contact

De beller is sneller!

+31 6 52 855 922

Email

info@kasunmedia.nl

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

*Schrijf je in voor maandelijkse updates!

© 2021 | Kasun Media