Wat doen we?

Een complete website, een volledige online shop, marketing optimalisatie, SEO- optimalisatie of grafische ontwerpen. Dit zijn enkele voorbeelden van onze dagelijkse bezigheden. Benieuwd of we wat voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op en wellicht kunnen we samen een start maken. 

Wat doen we eigenlijk?

Complete Website

De dagen dat websites bezocht werden op alleen desktops en laptops zijn voorbij. Onze websites zijn compatibel voor ieder device. 

Complete Webshop

Jouw complete voorraad geëtaleerd in de stijl van
jouw merk. Wij zorgen dat je klanten zich online kunnen navigeren.

Optimalisatie & Marketing

Een website levert je helemaal niks op als er geen bezoekers op komen. Daarom is je online vindbaarheid ontzettend belangrijk. 

Concept & Design

Online succes heb je niet van de één op de andere dag. De concurrentie is groot. Laten we samen kijken naar jouw merkidentiteit!

Maar hoe gaan we
precies te werk?

Brainstorm Sessie

We beginnen natuurlijk altijd met een kopje koffie! Samen gaan we in gesprek en kijken we naar de wensen en de mogelijkheden in de markt. We schetsen wat ideeën uit en brainstormen verder over het idee.

Let's Get To Work

Dit is het moment dat wij echt knallen! Van een ruwe schets maken we een definitief ontwerp en krijgen we een goede impressie van de content. Puntjes worden op de i gezet en we zijn klaar om de revisie rondes in te gaan.

Oplevering & Revisie

We presenteren de ontwerpen. Hierna gaan we de revisies in. Het kan zijn dat het in een keer raak is, maar het kan ook zijn dat er nog een aantal punten zijn die je anders ziet. De meegenomen punten passen we altijd kosteloos aan.

Side banner | Kasun Media
Home element3 banner | Kasun Media
Arno Kamminga Testimonial

“Super blij met mijn eigen website! Super bedankt voor de snelle en soepele oplevering.”

Arno Kamminga

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus tempus consectetur mi nec hendrerit. Integer id est massa.”

Naam Achternaam

www.voorbeeld.com

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus tempus consectetur mi nec hendrerit. Integer id est massa.”

Naam Achternaam

www.voorbeeld.com

Contact

De beller is sneller!

+31 6 52 855 922

Email

info@kasunmedia.nl

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

*Schrijf je in voor maandelijkse updates!

© 2021 | Kasun Media